Vix Broodmix | Over Vix Broodmix
6
page-template-default,page,page-id-6,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.2,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over Vix Broodmix

HOE IS VIX BROODMIX ONTSTAAN?

De dagelijkse lange rijen aan klanten bij bakkerij Victor Driessen in Den Haag, laten zien dat het brood van Victor Driessen bij vele mensen zeer goed in de smaak valt. Victor wil graag niet alleen de mensen in Den Haag blij maken met zijn broodrecepten, maar ook alle andere bewoners van Nederland. Vanuit deze gedachte is het idee voor Vix Broodmix ontstaan.

 

Vix Broodmix is een bedrijf dat natuurlijke broodmixen en de broodverbeteraar TJED aan bakkerijen aanbiedt. De verschillende broodmixen en TJED zijn samengesteld door bakker Victor Driessen zelf. Bekroond tot Beste Bakker van Den Haag. Door zijn collega’s wordt hij ook wel de ‘brood apotheker’ genoemd en dat is niet voor niks. Door de samenstelling van zijn broden heeft namelijk ieder brood een unieke lekkere smaak, uiterlijk en structuur. Daarnaast zijn deze broden vrij van toegevoegde e-nummers, suikers en lactose. Puur Natuur, Tuurlijk Lekker.

Victor Driessen

BAKKER VICTOR DRIESSEN